Мляко от пекан и банан

Съставки:

  • 60 мл пекан (или 35 г)
  • 60 мл бананови резени
  • 1 ч.л. кленов сироп (по избор)
  • Щипка сол (по избор) 

Начин на приготвяне:

  1. Добавете съставките в отделението за смесване.
  2. Напълнете резервоара за вода с 1200 мл чиста питейна вода.
  3. Натиснете Menu („Меню“), за да изберете Cashews nut milk („Ядково мляко от кашу“) от менюто с функции.
  4. Натиснете Volume („Обем“), за да изберете необходимия капацитет за пулверизиране: 300 мл, 600 мл, 900 мл или 1200 мл, като за тази рецепта препоръчителният обем е 600 мл.
  5. Накрая натиснете бутона Start/Stop („Старт/Стоп“) и изчакайте няколко минути.
TOP